WELCOME TO bajumerahsahaja30.blogger..

Sunday, 11 December 2011

M e n g a d u !

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

hyep.actually aku nak tanya kowang,if kowang sakit hati kat sape2,sape tempat mengadu kowang??
must ur friend kan??but me , aku tak percaya kat kawan2 sangat,kadang2 kawan makan kawan,that y aku mengadu sume apa yang aku buat kat abg kandung aku sendiri,kalo abg aku busy sangad2,aku xnak bebankan dia dengan masalah aku,aku mengadu kat adik aku,diowg ja yg aku percaya n pham aku,apa2 pon keputusan,aku akan ikut cakap diowg,kalau diowg kata tak,aku tak akan buad benda tu.So pesanan dari aku,lebih baik mengadu dengan keluarga sendiri dari kawan2 :))