WELCOME TO bajumerahsahaja30.blogger..

Wednesday, 22 February 2012

BUSY =.='

Assalamualaikum ,

sorry to ols member-2,Lama dah saya ta update blog ni,sorry laa , bub sekarang ni busy sangat2,dengan assingnment banyak , class padat , that y tak bapa rajin nk update , actually saya dah masuk sem3 skrg , sem ni ada posting , wow , tak sabar nak g posting bulan5 ney , doakan semua berjalan dengan lancar.. jangan lupa doakan sy lulus test JPJ 23.3 , SERIUS takot , huhu , masa amali ari tu pon saya drive p langgar kereta depan saya , nasib no plat ja patah , tidak kena ganti plak , dah laa takde duit , bukan anak datok . cucu tok je , hehe , okay la , sampai sini ja entri saya , see u later , bye ols :)