WELCOME TO bajumerahsahaja30.blogger..

Tuesday, 10 April 2012

April :)

Assalamualaikum April .

Sorry uols,lama tak update blog ni,nak dekat 2bulan,hewhew,sorry ler,,banyak hal nak kena settle.actually saya dah lulus Jpj ,Okay .Now how about Cinta ? HEHE . masih stabil , but selalu gaduh tu perkara biasa la kan, about study ? still okay . tade apa prob . just kesihatan , selalu sakit , agak nya sakit nak cukup umor 19 kot. hehe . dah 3kali saya sakit UTI . serius sakit , kowang tau UTI apa?search google la..segan nak gtw dalam nie . apa program kowang minggu nie ? okay , saya nak g genting sabtu nie . jom sapa nak follow. 1st time p . p dengan adek n boy lew.nak p dgn family , jangan harap la nak pegi . hewhew.So sendiri ja la . bawak adek jalan2 . Ok laa , Tidow dlu keyh..esok nak tengok hari pertabalan agong . hehe :D salam :)

No comments:

Post a Comment